Inloggen is niet gelukt?

Annuleer

Vooraanmelding open dag 5 oktober 2019

Met dit formulier kun je een alert aanmaken voor de aankomende open dag. Vul je gegevens in en druk op verzenden om de alert aan te maken.

Hoe mogen we met je communiceren?

Hogeschool Utrecht helpt je graag met het maken van de juiste studiekeuze.

Je hebt niet aangegeven op welke wijze we contact met je kunnen onderhouden. Hierdoor mis je wellicht interessant nieuws. Weet je het zeker?
Hogeschool Utrecht verwerkt persoonsgegevens in verband met de uitvoering van onze taken als onderwijsinstelling. Zo verwerken we ook gegevens die bijdragen aan een efficiënt studiekeuzeproces, zoals voor het aanmelden voor open dagen, meeloopdagen en proefstuderen en voor het ontvangen van e-mails met informatie over studiekeuze en opleidingen.

Hogeschool Utrecht gaat daarbij zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. We bewaren en gebruiken enkel persoonsgegevens die rechtstreeks door jou aan ons worden gegeven. Meer info? Lees onze Privacyverklaring en kom te weten hoe wij gegevens opslaan en verwerken.
CAPTCHA Image

Volg de HU op

Facebook HU Instagram HU Snapchat HU Youtube HU

Inloggen

Je hebt je al eens ingeschreven voor een evenement. Vul je wachtwoord in, dan vullen wij het formulier in met jouw gegevens

Annuleer en ga terug naar het formulier

Instellen Wachtwoord

Je e-mailadres is bij ons bekend. Je hebt echter nog geen wachtwoord ingesteld. Klik op onderstaande link, dan ontvang je de verificatie e-mail met instructies.

Annuleer en ga terug naar het formulier

We hebben een e-mail naar je gestuurd, zodat je je wachtwoord kan instellen. Kijk in je inbox of eventueel je spambox voor de verificatie e-mail.

Ga terug naar het formulier